REPUBLIC GROUP

"Fontos a jó hangulat és az összhang köztem és az ügyfél között" - Fodor Klarissza szépségről és reklámszakmáról

A Szentkirályi ásványvíz számára készített "Egy csepp Magyarország" kampány arca Fodor Klarissza, a Visage Models modellje mesélt nekünk arról, hogy éli meg a reklámmunkákat, és mit gondol a szépségről:    

MODELLKÉNT A REKLÁMSZAKMÁRÓL:

A modellkedés mellett a reklámfilmek forgatása egy teljesen más világ, az önkifejezésnek egy újfajta megközelítése. Szerencsésnek mondhatom magam, mert mindig pozitív élmények értek a reklám munkáim során. Akár a közös hang megtalálásában, akár a személyiségem kibontakoztatásában mindig nagy segítséget kaptam a stábtól, akikkel együtt dolgoztam. Fontos a jó hangulat és az összhang köztem és az ügyfél között, mivel ez vezet a jó eredményhez. Mivel  érdeklődő vagyok, szeretek jobban belelátni a projekt mögöttes tartalmába és igyekszem figyelmes lenni, hogy hamar átérezhessem és visszaadhassam a várt érzelmeket és a termék fontosságát.  

A SZÉPSÉGRŐL:

A szépség egy elég tág fogalom. Mindenki másban keresi és látja meg. Mióta a modellszakmában dolgozom bevallom, igen átértékeltem a szépség fogalmát. Míg 14 éves kislányként a gyönyörűen kisminkelt, nőies idomú lányokat láttam szépnek, a közösségi média hatására, addig a szakmában töltött idő alatt rájöttem, hogy a természetes szépségnél és a pozitív kisugárzásnál nincs szebb.

25 Trend, ami nélkül nem létezhetsz 2018-ban

AI, VR, generációk, vizuális kultúra, digitális trendek. Kíváncsi vagy, hogy a technológiai változások milyen hatással vannak a fogyasztókra? Érdekel, hogy a trendekre milyen stratégia mentén és eszközökkel érdemes reagálnia egy márkának? Töltsd le trend-előrejelzésünket!

Feliratkozás