REPUBLIC GROUP

SENIOR PR MANAGER

Mindenkivel megtalálod a közös hangot? Higgadtan kezeled a legrázósabb helyzeteket is?  Rendelkezel legalább 3-4 évnyi PR területen szerzett tapasztalattal? Tudod, hogy kell ügyfelekkel együttműködni, ismered a print, elektronikus és az online sajtó világát is? Szeretnél felelősséget és kihívásokat a munkádban? Szívesen lennél egy húsz éves múlttal rendelkező ügynökség munkatársa? Vállalod, hogy viszed a hátadon nemzetközi és magyar márkák teljes körű PR stratégiájának a megvalósítását?

Akkor egymást keressük! Senior PR managert keres a Republic Group. Ha úgy érzed, hogy megfelelsz a fenti kitételeknek, máris jelentkezz hozzánk!

A jelentkezéshez küldd el fényképes önéletrajzodat az allas@hellorepublic.com e-mail címre, a tárgymezőbe írd be: "Senior PR Manager Jelentkezés"

Jelentkezés


hírlevél

25 Trend, ami nélkül nem létezhetsz 2018-ban

AI, VR, generációk, vizuális kultúra, digitális trendek. Kíváncsi vagy, hogy a technológiai változások milyen hatással vannak a fogyasztókra? Érdekel, hogy a trendekre milyen stratégia mentén és eszközökkel érdemes reagálnia egy márkának? Töltsd le trend-előrejelzésünket!

Feliratkozás