REPUBLIC GROUP

AZ ÉV IRODÁJA VERSENY EXTRÉM IRODÁJA

Van egy különleges iroda a belváros szívében, ahol egy régi Fiat 500-as és egy mászófal is tökéletesen megfér egymás mellett. A reklámügynökségek bohém irodái sehol nincsenek a Republic Grouphoz képest! - írja az Iroda.hu.

Kreatív és nyugalmat sugárzó terek jellemzik a 20 éves múlttal büszkélkedő Republic Group reklámügynökség irodáját, melyet egy 1837-ben épült, több mint 180 éves klasszicista műemlékház első emeletén alakítottak ki. A kollégák 2-4 fős munkaállomásoknál open office-ban dolgoznak, azonban a nyitott teret kreatív sarkok törik meg, hogy bármikor, bárhová el lehessen vonulni.  Így került egy kreatív kuckó a mászófal mellé, és egy igazi kihívásra sarkalló, műfűvel borított galériarész, melyet csak a falat megmászva lehet elérni. Az iroda különlegességei továbbá a falon és üvegfelületeken található grafikák, de ennél is extrémebb az open office-ban található piros kis Fiat 500-as. Anyaghasználat terén az üveg, fa, fém hármasa dominál, melyek végigkísérik az irodát a recepció corten acélborításától az üveg-térelválasztókon át az újonnan kialakított „kreatív szárnyban” látható eredeti falazás felületéig. A piros szín pedig természetesen egyik helyiségből sem hiányozhat, anélkül nem lenne az összkép tökéletesen Republicos.

Forrás:

https://blog.iroda.hu/irodapiaci-blog/az-v-irodja-verseny-extrm-irodja/134123 

25 Trend, ami nélkül nem létezhetsz 2018-ban

AI, VR, generációk, vizuális kultúra, digitális trendek. Kíváncsi vagy, hogy a technológiai változások milyen hatással vannak a fogyasztókra? Érdekel, hogy a trendekre milyen stratégia mentén és eszközökkel érdemes reagálnia egy márkának? Töltsd le trend-előrejelzésünket!

Feliratkozás