REPUBLIC GROUP

Lokalizációra specializálódott divíziót indított a Republic Group

Budapest, 2020. 06. 29. – A több mint 10 éves lokalizációs tapasztalattal rendelkező Republic Group részeként egy új, adaptációs kampányokkal foglalkozó divízió indult útjára. Az elmúlt időszakban több olyan megbízást kapott az ügynökség, amely kifejezetten régiós koordinációs feladatokra, illetve lokalizációra vonatkozott. Az ad_apt többek között a globális kreatív ügynökségek által elkészített anyagok teljeskörű és költséghatékony lokalizációjával, valamint kreatív produkciós gyártásával foglalkozik Magyarországon, illetve környező európai országokban.

Az ad_apt optimalizált folyamatainak, illetve specializálódott szakember gárdájának köszönhetően komplex kampányok teljeskörű adaptációját végzi el hazánkban és nemzetközi szinten. A csapatot digitális gyártásban nagy tapasztalatot szerzett szakemberek alkotják, akik egy professzionális, felhő-alapú projektmenedzsment rendszernek köszönhetően nagy volumenű adaptációs projekteket is gyorsan és egyszerűen tudnak kivitelezni.

„Az idén kialakult helyzetben az ügyfelek rendkívül sok pénzt tudnak egy profi adaptációs ügynökséggel megspórolni. Az adaptáció és lokalizáció egy külön reklámügynökségi iparág, amiben az ad_apt az egyik legnagyobb tapasztalattal és értéssel bíró csapat a közép-európai régióban. Mi úgy gondoljuk elmúltak azok az idők, amikor drága ügynökségeknek kell a gyártási és lokalizációs feladatokat is ellátni.” - tette hozzá Furák András, a Republic Group portfólió igazgatója.

Az ad_apt 2000 megvalósult projekt során optimalizálta működését, illetve elsősorban olyan multinacionális cégekkel dolgozik együtt, akiknek Magyarországon működik a régiós marketing hubja és innen intézik a környező országok kommunikációs anyagainak gyártását. A divízió a költséghatékony kivitelezés mellett sokkal egyszerűbb együttműködést biztosít az ügyfelek számára, hiszen teljeskörű lokalizációs folyamatokat lát el. Az ad_apt a hazai és nemzetközi projektkoordináció mellett stratégiai tanácsadást, kampánymenedzsmentet, digitális és offline anyagok kivitelezését, illetve videó gyártási feladatokat is elvégzi.

Az “ad_apt by Republic Group” weboldala az alábbi linken érhető el: adaptagency.co