REPUBLIC GROUP

Másfélmilliárd feletti árbevétel

Az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője a Republic Group

A Republic csoport 2017-es forgalma meghaladta a másfél milliárd forintot

Budapest, 2018.08.28. – A legmagasabb, vagyis „A” minősítésben részesítette a Republic Group reklámügynökséget az OPTEN Kft. A Republic Group azon kevés ügynökségekhez tartozik, akik 20 éve töretlenül jelen vannak a piacon. A minősítés igazolja, hogy az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való partneri kapcsolat biztonságos választást jelent, hiszen pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A Republic csoport, melynek tagjai a Republic Group Kft., a 2Republic Event+Digital Kft. és a 2Republic BTL Reklámügynökség Kft. közösen, a 2017-es évet kimagasló eredménnyel zárta: 1 548 369 000 forintos bevételt ért el a tárgyalt időszakban, ami mintegy 33,03 %-os növekedést jelent az előző évhez képest. A full service reklámügynökségként működő cég mutatóit a forgalom növekedése, valamint a kreatív eredmények is alátámasztják, melyeknek fő mozgatórugója az ügyfelek maximális kiszolgálásnak biztonsága volt.

„Ez az eredmény azt gondolom elősorban a jelenlegi és a jövőbeni ügyfeleinknek szól. Egy ilyen minősítés is megerősíti őket abban, hogy egy megbízható, transzparens vállalkozással vihetik sikerre kampányaikat.” – értékelte az elmúlt 20 év eredményét Barna Tamás, a Republic Group ügyvezető igazgatója.

A fentieket az ügynökség két kiemelt partnere is megerősítette:

Kurtisz Krisztián, az UNIQA vezérigazgatója így nyilatkozott a közös munkáról: „Biztosítótársaságként partnereinkkel szemben is magas szakmai és pénzügyi elvárásokat támasztunk, és minden területen törekszünk a kockázatcsökkentésre. A Republic Group elismerése azért jó hír számunkra, mert ez is garancia arra, hogy biztonságosan, kockázatok nélkül bízhatjuk rájuk kommunikációs és kreatív feladatainkat.”

A már 100 fővel működő cég az ügyfelek zökkenőmentes kiszolgálása érdekében, illetve meglévő és potenciális partnereik sikereinek elérése céljából nagy hangsúlyt fektet a humán erőforrás erősítésére, folyamatos képzésére is.

„A meglévő és potenciális ügyfelek számára fontos szempont, hogy a folyamatos megrendeléseinek, a zökkenőmentes pénzügyi teljesítéseknek és a szakmai elismeréseknek köszönhetően a kreatív iparban nagyon vonzó munkahelyként tudunk működni. A tenderek, trendek és a szakemberek fluktuációja által nagyban befolyásolt iparágban több, mint 20 éven át hozni a megszokott profi színvonalat egyet jelent a stabilitással, ami megrendelőink számára is megnyugtató tényként hat.” —emelte ki Dr. Ditrói Tóth Zsuzsanna, a Republic Group jogi és gazdasági igazgatója.
A Republic Groupról:

A 21 éves budapesti székhelyű, Cannes Golden Lion-nal díjazott, 100 fős reklámügynökség a new yorki Siegel+Gale partnere illetve a Branded Content Marketing Association Worldwide közép-európai központja is. A Republic márka menedzsmentre, identitás tanácsadásra, digitális és közösségi médiára, valamint eladásösztönzésre szakosodott full service ügynökség, amely méretét, infrastruktúráját, valamint ügyfélkörének összetettségét tekintve a hazai reklám- és kommunikációs szektor legfontosabb szereplői közé tartozik. Az ügynökség 2001-ben hívta életre a BrandFestival-t, amely ma már a terület legjelentősebb és legismertebb konferencia-sorozatává nőtte ki magát a közép-kelet európai régióban. A BrandFestival mellett a Republic a hónapról hónapra teltházas Zeitgeist Budapest kreatív masterclass és a Creative Open szakmai tehetségkutató sorozatok atyja is. Az ügynökség jelenlegi portfóliójában többek között olyan nagyvállalatok szerepelnek, mint például a METRO, a Land Rover, a Jaguar, a Janssen-Cilag, az UNIQA, a Párisi Udvar Hotel, a Mellow Mood Hotels Csoport, a Souldrops, stb.

25 Trend, ami nélkül nem létezhetsz 2018-ban

AI, VR, generációk, vizuális kultúra, digitális trendek. Kíváncsi vagy, hogy a technológiai változások milyen hatással vannak a fogyasztókra? Érdekel, hogy a trendekre milyen stratégia mentén és eszközökkel érdemes reagálnia egy márkának? Töltsd le trend-előrejelzésünket!

Feliratkozás