REPUBLIC GROUP

“A munka nem állt meg, csak átalakult” - péntek óta a Republic Group is home office módba kapcsolt

Budapest, 2020.03.16. - A világjárványra való tekintettel a Republic Group időben megkezdte az előkészületeket, és múlt heti terheléses teszteket követően péntek óta home office módba kapcsolt mind a 100 kolléga. A vírus terjedésének megállításában minden felelős cégnek ki kell vennie a részét, miközben az ügyfelek tökéletes kiszolgálása sem sérülhet.

Az ügyfélmeetingeket videókonferenciák váltották fel, a kreatív munkát biztosítandó, a szükséges eszközöket futárok szállították ki az art directorokhoz. A munka átszervezésében a vezetőségnek és a középvezetőknek egyaránt volt kontribúciója az optimális működés kialakításában.  Az ügyfelek teljes körű tájékoztatásáért a Client Service Board tagjai feleltek.

 “Számunkra a munkatársaink és ügyfeleink egészsége, biztonsága az első, ezért péntek óta a teljes csapatunk átállt az otthoni munkavégzésre. A Republic Group vezetésének a feladata az, hogy az ehhez szükséges körülményeket, eszközöket megteremtse, így garantálva az ügyfeleink teljes körű kiszolgálását.” - Barna Tamás, ügyvezető tulajdonos, Republic Group Kft.

A kollégák ötletesen kialakított otthoni munkaállomásait a Republic Group Instagramján dokumentálják, így adva ötleteket másoknak is a hatékony home office-hoz szükséges berendezkedéshez.

A Republic Group mindenkit arra buzdít, hogy aki teheti, maradjon otthon munkaidőben és azután is, hogy ezáltal aktívan tegyen a vírus megfékezéséért.