Report Podcast

Corvin Palace

FELADAT

Egy olyan arculatot kellett terveznie a Republic csapatának, ami autentikusan, mégis modern köntösbe öltöztetve idézi meg a Corvin Palace-t. A tervezés és az ehhez tartozó kreatív anyagok kidolgozása mellett egyedülálló módon belsőépítészeti javaslatokat is tettünk.

MEGOLDÁS

Az arculattervezésnél és a belső dizájn kialakításánál art deco stílusjegyeket vettünk alapul, amiket modern elemekkel ötvöztünk. Az így létrejövő építészeti modellekbe illesztettük bele a kreatív anyagokokat, egy örök klasszikus, de mégis fiatalos megjelenést kölcsönözve az épületnek. Figyelmet szenteltünk a legapróbb részleteknek is: az üzletház logója csak kő-, beton-, fa- és üvegfelületeken jelenik meg majd javaslatunk szerint, az arany szín hangsúlyos használata pedig jól közvetíti majd a hamisítatlan eleganciát. Szintén mi alkottuk meg a „Pesti Ikon” jelmondatot is, ami fémjelzi, hogy a Palotanegyedbe visszaköltözik az – egy európai nagyvároshoz méltó – színvonalas életérzés.

EREDMÉNY

A Corvin Palace várhatóan 2023-ban nyitja meg kapuit, hamarosan egy újból impozáns és különleges megjelenésű épülettel gazdagítva a Blaha Lujza tér környékét.

AMIÉRT FELELŐSEK VOLTUNK

Az épület arculatának teljes megtervezéséért, az ehhez kapcsolódó kreatív anyagok elkészítéséért (citylight poszterek, óriásplakátok, brand book), márkapozicionálásért, belsőépítészeti javaslatok tételéért és tetőterasz-tervezésért.