EUROATLANTIC SOLUTIONS

KIHÍVÁS:

A EuroAtlantic Solutions Group egyedülálló módon integrálva, a közszférában és a magánszférában egyaránt tevékenykedik, és kiemelt tapasztalattal rendelkezik a vállalatvezetés, a beruházás és a nemzetközi politika területén. A közép-európai székhelyű cég globális kapcsolatrendszerrel rendelkezik, és az üzleti tanácsadás, a beruházási aktivitások és a többek között a közügyek terén is folytatott stratégiai kommunikáció közötti szinergiára alapozza működését. A EuroAtlantic Solutionst eredetileg 1995-ben EuroAtlantic Consulting Kft. néven jegyezték be Magyarországon. A vállalat mára közel 20 éves, nemzetközi ügyfelekkel szerzett tapasztalattal rendelkezik kockázatkezelés, lehetőség-kihasználás és kárelhárítás területén – az európai politikai, jogi és szabályozói színtéren. A EuroAtlantic Consulting Kft. online élmény-teremtésre, lenyűgöző webdesignra, és egy, a cég egyediségét, valamint out-of-the-box gondolkodását és szakmaiságát tükröző online világ kiépítésére választotta partneréül a Republic Groupot.
 

MEGOLDÁS:

A Republic Group elsősorban a cég nemzetközi és prominens jelenlétére helyezte a hangsúlyt. Ezt kihasználva a világ nagyvárosairól használtunk fel képeket a weboldal Kapcsolat menüpontjánál, amelyeken megjelöltük a vállalat különböző irodáinak helyszíneit. Három részre osztottuk a Global Solutions weboldal menüjét (üzleti, jogi, kommunikáció), és az egész oldalstruktúrát ezen tartalom, valamint a célcsoport között osztottuk fel. A kreatív célunk a professzionális szövegezésre alapozott komoly hangnem megteremtése volt. Az egyszerű navigáció fő célja az volt, hogy a felhasználót információs pontok segítségével, könnyen vezethessük végig az oldalon. Az egységes képernyőmagasság az olvashatóságot segítette.
 

EREDMÉNYEK:

Növeltük az oldalmegtekintések számát, a honlapon töltött idő mennyiségét és a leadgenerálás általános rátáját az oldalon. Ennek köszönhetően a Republic Group tevékenységének elindulása után növekedett a havonta generált leadek száma.

Releváns munkák