METRO TRÉNINGNAPTÁR

KIHÍVÁS

  A német székhelyű METRO nemzetközi áruházlánc amellett, hogy kitűnő minőségű alapanyagokkal, termékekkel járul hozzá a hazai HoReCa piac sikereihez, szívügyének érzi a magyar gasztrokultúra fejlesztését, a szakemberek támogatását és edukációját.    Ennek szellemében indították útjára a METRO Gasztroakadémiát, amely innovatív környezetet teremt szakmai rendezvényeknek és képzéseknek egyaránt. A Gasztroakadémián a tapasztalt séfek és a kevésbé tapasztalt szakácsok megismerkedhetnek a legújabb technikákkal, a legmodernebb technológiákkal, valamint fejleszthetik gasztronómiai készségeiket is.  

FELADAT

  A Gasztroakadémia 2020-as bemutatkozó kiadványának újragondolása, mindvégig szem előtt tartva a METRO minőségi és profi pozícióját.  

MEGOLDÁS

  A 2020-as Tréningnaptár merít a korábbi évek kiadványainak bevált „receptjeiből” (letisztult design, világosabb színek), miközben megjelenik a magas színvonalat erősítő modern elegancia.  

EREDMÉNY

  Az új Tréningnaptár nemcsak egy átlátható, releváns információkat közlő kiadvány, mert közben remekül átadja azt a fajta professzionalizmust és szenvedélyt, mellyel a leendő mesterszakácsok találkozhatnak a Gasztroakadémia képzésein.  

Releváns munkák