REPUBLIC GROUP

KIHÍVÁS:
A Republic Group budapesti központú reklámügynökségként 1997-ben alakult. A mai napig ez az egyetlen független branding ügynökség az országban, amelyik nyert Cannes-i Gold Media Liont. Kreatív vezetésű, stratégiai motorú és technológiabarát szolgáltatásaink mögött partnerünk, a Siegel+Gale New York áll, a világ legnagyobb független branding vállalata. Az ügynökség a régióban széleskörűen ismert mint a 21. század egyik vezető new wave ügynöksége és kommunikációs vállalata. A cég 2011-ben hirtelen nagyot nőtt, átlagosan 60 alkalmazottal elérkezett az idő egy új, nagyobb irodához.
MEGOLDÁS:
A Republic Group egy egyedi életteret kapott, amit hosszú innovációs, tervező folyamat előzött meg azzal a céllal, hogy egy, a kreativitást igazán ösztönző környezet épüljön fel, egy tér, ami az igazi nagy ötletek bölcsője lehet. Az iroda új street atmoszférája a kocsmanegyed hangulatát idézi, ahol jól megfér egymás mellett a neonfény, a bárpult és egy piros Fiat 500-as is. A high life életérzés már a bejáratnál arcon csap, hiszen vörös szőnyeg vezet egyenesen a moziterem kialakítású tárgyalóig, amit egy bekötött szemű lány őriz a falon, szimbolizálva a benti szabad gondolkodást. A nagyterem dekorációja absztrakt, ami a Doboz és a Roham Bár dekorációját is jegyző Starck Attila munkáját dicséri, aki az arculati színeket használva különböző reklámos utalások és szimbólumok esszenciáját kente a falra.
EREDMÉNYEK:
A Republic Group a nemzetközi trendek szerint egy olyan élhető irodát alakított ki, ahová jó megérkezni, ami inspiráló a vendégeknek, miközben otthonosan lehet gondolkodni benne a következő nagy ötleten.

Releváns munkák