Wienerberger - Porotherm X-therm - A tégla útja


Wienerberger Porotherm X-therm - A tégla útja

Az 1819-ben alapított Wienerberger mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát. Jelenleg világszerte több mint 30 országban van jelen, a tégla mellett pedig vezető pozíciót foglal el kerámia tetőcserép gyártásban is. Magyarországon a Wienerberger piacvezető a téglagyártásban.  
  Minőségi és tartós építőanyagokkal segítik az embereket abban, hogy energiahatékony otthonok épüljenek fel. Folyamatos fejlesztéssel és technológia újítással járulnak hozzá a vásárlók elégedettségéhez.  
  Ennek a filozófiának lett legújabb eredménye a Porotherm X-therm tégla, melyben a tégla tradíciója és a modern tudomány ötvöződik. Különlegessége az X-alakú üregszerkezet, melynek köszönhetően hosszabb a hő útja és emiatt kiemelkedő a tégla hőszigetelése. De nemcsak a hőnek, hanem a téglának is nagy utat kellett bejárnia a tervezőasztaltól.  
  Erre a gondolatra fejlesztettünk kreatív koncepciót egy TVC-hez, melyben a tégla útját követjük végig a kemencétől egészen addig, hogy beépül egy családi otthonba. A történetben fontos volt megmutatni a tradíciót és az innovációt, ami a téglában és a Wienerbergerben is összekapcsolódik. Az új tégla előnyeit a B2C -nek és a B2B-nek különböző hangsúlyokkal kommunikáltuk: előbbinél a fő üzenet, hogy a Porotherm X-thermmel egy időtálló, korszerű és energiahatékony otthon épülhet, míg utóbbinál a tégla innovatív tulajdonságait, erősségeit domborítottuk ki.

Releváns munkák