Report Podcast

Penny

MEGOLDÁS

Az elmúlt, több mint másfél évben a Republic Group cégcsoporton belül a Ti:me Agency végezte a PENNY MARKET Magyarország teljes ATL kommunikációját. Az outdoor, print és rádiós hirdetéseken túl, mi feleltünk a PENNY PR megjelenéseiért is, valamint számos TVC-t forgattunk és adaptáltunk. Például a hazai termékeket népszerűsítő „Magyar kampány”, az „Erdő lakói promóció” vagy éppen a „Találkozások” filmek.

EREDMÉNY

Sikeresen építettük fel a „Találkozások” platformot, emellett a PENNY láthatóvá vált a fiatalabbak körében is. A koronavírus-járvány nehéz időszaka alatt gyorsan reagáltunk az új helyzetre, a korlátozott lehetőségek ellenére is készítettünk a dolgozóknak – máig rekordnézettségű – köszönetet mondó filmeket.

PENNY MARKET- SOCIAL MEDIA ÉS DIGITAL

Az ATL kommunikáción belül fontos feladatunk volt a digitális projektek menedzselése is. Többek közt mi kezeltük a social média felületeiket is (Facebook, Instagram, Youtube), ahol több, nagyobb kampányhoz köthető nyereményjátékot bonyolítottunk le, illetve folyamatos képi és videós tartalommal szolgáltuk ki a lelkes közönséget.

Emellett folyamatos PPC kampányokat futtattunk a márka népszerűsítésének érdekében.